BEREIKBAARHEID GERARD TELEFOON

 

 

> Wanneer ben ik te bereiken.

Normaal gesproken ben ik op mijn 06 nr te bereiken van 9 uur s ,morgens tot 16:00 in de middag. ( met uitzondering in het weekend en vakantie,s) Daarna alleen via de mail of whatsapp. Dat geld ook voor ons huisnummer.

> Waarom ! Als mens kan ik GEEN 24 uur per dag bereikbaar zijn... en de meeste vragen en antwoorden vind U hier op de website > zoniet dan kunt u ze stellen via de mail of via een ander teks bericht.

Daarom liever in de avond uren een teks bericht via Email , SMS of whatsapp,

Email , SMS en Whatsapp berichten krijg ik gelijk op mijn mobiel binnen ,en natuurlijk ook op de PC in de kamer, Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren, indien nodig U te bellen.  Minder belangrijke berichten worden de volgende ochtend beantwoordt..

Graag wel het probleem beschrijven in Uw email.🙂en niet ..BEL MIJ EVEN..

Bij storing neem ik zo spoedig mogelijk contact op, en niet als U bijv.. een bepaalde zender mist. Dat kan verschillende oorzaken hebben, en staat tevens beschreven hier op de site..

 

Ook zal ik veel voor komende problemen met Uw ontvanger zoveel mogelijk plaatsen op deze website .> want de oplossing is vaak simpel. en vragen kunt U gewoon stellen via de mail.  voor vragen en informatie gebruikt U de CONTACT link .

 

 

 

Mvg Gerard

info@gerard35.nl